Over ons

Over ons

Hans en Jeannette Zoon, oprichters van Ontdek Rotterdam Anders

Wij zijn Jeannette en Hans Zoon van Ontdek Rotterdam Anders en leiden je graag rond of laten dit door één van onze gidsen doen.

Toen wij in 2015 naar Rotterdam verhuisden zijn wij meteen op ontdekkingstocht gegaan om de stad beter te leren kennen. Wij zijn beiden opgegroeid aan de zuidrand van Rotterdam in het dorp Heerjansdam. Hans is geboren in Spijkenisse en Jeannette in Dordrecht. Beiden hebben wij een deel van onze middelbare school tijd op Zuid genoten.

Jeannette heeft jarenlang gewerkt in de reisbranche en Hans is jarenlang Personeelsmanager geweest in het bedrijfsleven.

Beiden zijn wij, zoals we dat zelf zeggen, bovenmatig nieuwsgierig. Zo kwam het dat wij al snel ingeburgerd raakten en veel mensen leerden kennen. Daarnaast ontdekten wij allerlei bijzondere plekken en mensen en kwamen zo op het idee om dat aan anderen te laten zien.

ONTDEK ROTTERDAM ANDERS

Iedereen kent Rotterdam van de haven, de Euromast, de Markthal en het bombardement en natuurlijk door Feyenoord. Maar Rotterdam heeft nog veel meer moois te bieden en dat willen wij laten zien.

Met onze Citytours laten wij u onbekende plekken zien en willen u de échte sfeer van de verschillende Rotterdamse wijken laten zien.

Heel veel moois, met zoveel mogelijk de verhalen van en door lokale bewoners.

Kortom: Rotterdam op z’n Rotterdams: mooi met rauwe kanten, eerlijk en met een gezonde dosis humor.